Dinàmiques socioeducatives

Aquestes són:

.01

Punt social de trobada

Punt de trobada i sociabilització comunitària (espai de participació i de trobada, espai sociabilitzador, espai de mediació...) 

.02

Espai facilitador

En entorns de vulnerabilitat (promoció d'hàbits saludables, prevenció, mediació intercultural, educació en valors...)

.03

Aproximació a la realitat local

Establiment de relacions amb el club de pilota local, estudi dels antecedents de la pràctica de la Pilota Valenciana al poble/ciutat, recerca i aproximació de jugadors/es locals, instal·lacions i/o espais dedicats a la pràctica, etc.

.04

Treball multidisciplinar amb els diferents agents municipals

Associacions, diversos col·lectius, centres educatius, personal de l’administració, etc.

.05

Espai de formació del professorat

Dins de projectes educatius (pilota a l'escola, pràctiques esportives i formatives, contingut i planificació de les sessions curriculars, etc.).

.06

Visites guiades

A qualsevol tipus de col·lectius: centres educatius, associacions, entitats...

.07

Sessions obertes i dirigides al públic

Amb la intenció de visibilitzar i aproximar la pràctica del joc i l'espai.

.08

Competicions dirigides per a tot el públic

On es fomente la pràctica del joc i totes les seues vessants i l'adquisisció d'hàbits saludables.

Els que han jugat:

els-que-han-jugat-isabel-cano

Ho considere molt interessant per a començar a jugar. Jo fa 6 mesos que jugue i mai havia tingut la possibilitat d’interactuar tant en una partida. Pense que és molt divertit, i per a nosaltres que no practiquem esport de manera continuada pot significar un bon aprenentatge sense lesions i poder jugar amb tot tipus de persones.

Isabel Cano

els-que-han-jugat-joe-ferris

Em sembla un espai molt ben adaptat i molt dinàmic. Sense cap dubte pot donar visibilitat a la Pilota Valenciana en molts contextos i promoure el joc.

Joe Ferris

els-que-han-jugat-julia-ferris

Com a professional de l’esport, considere que Espai Trinquet té totes les condicions per ser un espai facilitador i un punt de trobada per intervindre en qualsevol col·lectiu. Sense cap dubte, una excel·lent iniciativa.

Julia Ferris

els-que-han-jugat-marg-giner

És una instal·lació que és molt fàcil d'incorporar a molts llocs i també és ràpida quant a la seua construcció. Perquè qualsevol persona que encara que desconega l'esport puga practicar-lo, i per què no? enganxar-te a jugar a pilota.

Marc Giner "GINER"

els-que-han-jugat-aida-vila

Qualsevol persona que estiga interessada a jugar a pilota, pot vindre, jugar sense haver de competir, vindre a passar la vesprada i passar-ho bé.

Aida Vila "AIDA"

els-que-han-jugat-puchol-ii

Espai Trinquet és molt original, molt novedós. És una instal·lació que recull l'essencial del que podria ser la Pilota Valenciana. És molt divertit de practicar, molt fàcil per les dimensions i un espai perfecte perquè tant menuts com grans puguen disfrutar de la Pilota Valenciana. Aquesta llavor pedagògica que, a part d'esportiva, és una instal·lació que et dona joc per a millorar. Una iniciativa fenomenal.

Francesc Xavier Puchol "PUCHOL II"

En vols més informació?